Logo Creixem

Informació general de Creixem

Creixem està gestionat per l’empresa Cultura Catalana Call Center, SL, amb CIF B64824097 i té la seva seu al carrer del Nord, 105-107 locals 9-10 08221, de Terrassa.

Protecció de dades de caràcter personal

A) Dades recollides a través de formularis

En el cas que faciliteu les vostres dades personals, el tractament que se’n pot derivar se sotmet a les previsions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i a la resta de normativa aplicable.

Si voleu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició (drets ARCO) amb relació a les vostres dades de caràcter personal tractades per Creixem en els termes i les condicions que preveu el títol III de la LOPD, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D’acord amb el que disposa l’article 24 del Reglament de la LOPD, també podeu formular les vostres sol·licituds d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició utilitzant altres mitjans, sempre que aquests permetin acreditar l’enviament i la recepció de la sol·licitud i que aquesta sol·licitud contingui els elements especificats en l’article 25.1 del RLOPD.

Al facilitar-nos les vostres dades, heu de saber que podeu rebre informacions promocionals o publicitàries.

Contractació

L’enviament de qualsevol dels formularis de comanda suposa una via de contractació electrònica en els termes que reconeix la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació. Sobre la base d’aquesta llei, Creixem us informa que el correcte enviament de les dades veraces i necessàries, i la posterior efectivitat en el pagament, seran els únics tràmits a complir per a tal contractació. El document en què aquesta es formalitzi serà emmagatzemat en les nostres oficines durant el temps legalment obligatori, on es mantindrà accessible per al seu accés, rectificació o cancel·lació.

Modificació de les presents condicions i durada

Creixem podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, essent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i seran vigents fins que siguin modificades per altres condicions degudament publicades.

Legislació aplicable i jurisdicció

La relació entre Creixem i els usuaris es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia serà resolta pels tribunals que corresponguin d’acord amb les lleis espanyoles.